Oslogruppa inviterer til førjulstur 16.-17. desember

Oslogruppa drar på førjulstur til Sarpsborg og overnatter.

Aktiviteten passer for familier med barn mellom 4-13 år. 

Familier fra Oslo med barn, som har vært med oss på minst en dagsaktivitet tidligere vil bli prioritert.

Oslogruppa inviterer til en begivenhetsrik tur. Vi skal overnatte på Quality hotell i Sarpsborg siden vi har fått et veldig godt tilbud. Det blir mulighet for badeland og superland. Lollo og Bernie kommer også. Vi vil prioritere familier med barn fra Oslo mellom 4-13 år, som har vært med oss på en dagsaktivitet tidligere. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

OBS - ved påmelding husk å bruk beskjedfeltet da vi ønsker samkjøring. Så gi beskjed om du kjører bil og hvor mange du har ledig plass til i bilen din. Og hvis du er en av de som ønsker å sitte på må du opplyse om dette i beskjedfeltet.

Lørdag 16. desember kl 13.00 møtes vi utenfor hotellet og tar en presentasjonsrunde. Alle blir delt inn i mindre grupper for å bli bedre kjent. For de som ønsker det vil det bli mulighet for en tur i badeland eller superland (inkl. minigolf) før middag lørdag og etter frokost på søndag. Se gjerne: https://superland.no/superland/ Vær oppmerksom på at barn under 10 år alltid skal ha med en voksen i bassenget og at barn uansett alder ikke kan oppholde seg alene i bassengområdet uten tilsyn. Det er også 16 års grense i relaxavdelingen i badeland. 

Vi besøker ikke Inspiria denne gangen, men for dere som ønsker dette er det mulig å gjøre det på egenhånd på søndag etter utsjekk kl 11.00 Sjekk ut https://www.inspiria.no/

Ta med deg: 

  • Matpakke og drikke til lørdagen da det ikke er inkludert mat før middag kl 18.00
  • vannflasker
  • noe godt å drikke/snacks (som dere kan ha på hotellrommet, primært) 
  • badetøy inkl. baderinger el.l., ekstra håndklær, svømmebriller, badekåpe, morgenkåpe etc.
  • klesskift og overnattingsklær. 
  • familiens favorittspill (kort) el.l.
  • innesko 
  • godt humør

Inkluderte måltider: Buffet middag lørdag kl 1800 og frokost søndag, gi beskjed om evt. allergier i meldingsfelt ved påmelding. 

Aktivitetslederne tar med: Godteposer til alle barna 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: kl 1300 utenfor Quality Hotel Sarpsborg. Innsjekk og tilgang til hotellrom blir etter kl 1500, bagasje kan plasseres i hotellets bagasjerom i mellomtiden. For dere som reiser kollektivt er nærmeste busstopp nær hotellet - Lekevollkrysset og beregnet tid fra Oslo bussterminal med Vy/buss er 1 time og 26 min. Aktivitetslederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått frivillig egenandel: Kr 150,- pr person. Maks kr 500,- per familie,  Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Jelena 

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

16. des - 17. des 2023

Klokkeslett

13:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise

45884039

oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Bjørnstadveien 12, 1712 Grålum

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 150 per person

Start: 9. oktober
15:02
Slutt: 29. oktober
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding