Oslogruppa inviterer til En julefortelling lørdag 2. desember

En skummel eldre mann med frakk inne i en skog

Den griske gjerrigknarken Scrooge får gjenferd på besøk, og lærer en viktig lekse om julens budskap i Charles Dickens’ juleklassiker for hele familien.

Oslogruppa inviterer til teaterforestilling på Nationaltheatret med påfølgende middag på restaurant.

Både nye og kjente familier er like velkomne! Familier fra Oslo prioriteres.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 år og oppover som liker å se teaterforestillinger.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Det er jul, men på kontoret til pengeutlåneren Ebenezer Scrooge er det like kaldt og trist som vanlig. For Scrooge er julen en uvelkommen distraksjon, en irriterende tid på året der folk ber om pengegaver til veldedige formål, og Bob, hans eneste ansatte, vil hjem til familien fra en jobb Scrooge så vidt betaler ham for. Humbug!

Senere den kvelden dukker gjenferdet etter Scrooges avdøde forretningspartner opp i leiligheten hans med en advarsel: I løpet av natten vil han besøkes av tre ånder. De vil vise ham fortiden, nåtiden, og hvordan fremtiden hans ser ut hvis han ikke endrer kurs i livet. Er Scrooge klar til å ta inn over seg hva julen faktisk betyr?

«Anne Krigsvoll er en fryd når hun er fæl (...) Smart historie­fortelling gjør at
Nationaltheatrets versjon av «En julefortelling» treffer juleblink.» NRK

Maren Bjørseths varme, fargesprakende oppsetning av Charles Dickens’ juleklassiker passer perfekt for hele familien midt i julestria. Mens et fattigstrøk i London hylles inn i et magisk drømmeslør, får både Scrooge og oss andre en viktig påminnelse om hva som betyr noe her i livet.

Les mer om forestillingen hos Nationaltheatret.

Oppmøte:

Lørdag 2. desember kl.13 møtes vi utenfor Nationaltheatret i Oslo sentrum. Vi tar en enkel hilserunde før vi går inn i teateret. Etter forestillingen går vi videre til Egon restaurant og blir bedre kjent over et måltid. Det vil bli servert pizzabuffet, salat eller barnemeny. Aktiviteten avsluttes rundt kl. 18.

Det er viktig at alle møter presis og alle må være med på både teater og middag.

Ta med deg:

  • vannflasker
  • noe godt å spise på teateret

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått frivillig egenandel: Kroner 60,- per person. Betales ved oppmøte via Vipps til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din e-postadresse (det hender e-post fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser e-post via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter at fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du gjerne vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :-).

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Marianne og Hildegunn

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

2. des 2023

Klokkeslett

13:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Marianne Frøyland

45468584

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Johanne Dybwads plass 1, 0161 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 14. november
21:00
Slutt: 23. november
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding