Oslogruppa inviterer til Drammensbadet

Oslo gruppa inviterer til en dag i det våte element på Drammensbadet. 

Denne aktiviteten passer for familier med barn i alle aldersgrupper :o)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 10. juli drar vi til Drammensbadet. Her skal vi bade, kose oss og bli bedre kjent. Les mer om Drammensbadet her  Vi drar med felles buss fra Oslo kl. 11.00 og vil tilbringe dagen der. Denne aktiviteten passer for alle aldersgrupper, men det er viktig at alle foreldre bader med og har ansvar for egne barn. I løpet av dagen kommer vi til å samles inne på Drammensbadet og spise felles medbrakt matpakke. Vi spanderer is på alle etter at matpakka er spist :o)

Vi kommer til å prioritere familier bosatt i Oslo til denne aktiviteten. Er du bosatt utenfor kan du allikevel sette deg på ønskelista og da hører du fra oss hvis det skulle bli ledig plass.

Påmelding er åpen nå. 

Ta med: Badetøy, håndkle, såpe, matpakke, drikke, mynt (10 kr) til garderobeskap. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 10.45 på Sonia Henies plass, rett ved Oslo Spektrum/Oslo Plaza. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 40,- pr person som inkluderer buss tur/retur Drammensbadet og inngang.  Kan gjerne vippses til leder på 95784371 eller betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). Svar på hvem som får plass sendes ut fra oss søndag 7. juli. 

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskelista, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere Ellinor og Jolanta

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

10. juli 2019

Klokkeslett

10:45 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ellinor Eide

Tlf. 95784371

E- post oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Danvikgata 40

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 2. juli
14:22
Slutt: 7. juli
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding