Oslogruppa inviterer til Danseforestillingen Underveis på Rommen Scene 23.11 klokken 16.30

Oslogruppa inviterer til danseforestillingen Underveis på Rommen scene.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn over 6 år.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oslogruppa inviterer til danseforestillingen Underveis torsdag 23.11. Vi kommer til å bestille pizza som vi spiser på et eget rom på Rommen Scene i forkant av forestillingen. Oppmøte på Rommen Scene er derfor 16.30, så vi rekker å spise og bli litt bedre kjent før vi ser på danseforestillingen. 

Dersom noen har mathensyn, meld dette i meldingsfeltet i påmeldingen så vi kan tilpasse bestillingen. 

Dersom du melder din interesse, vil vi minne på at det er viktig at du skal være med på hele aktiviteten, da den sosiale biten er vel så viktig som danseforestillingen :)

Om danseforestillingen står det:

Noen føler seg hjemme overalt, andre virrer hit og dit for å finne et sted de kan kalle sitt. Men hva er egentlig et hjem? Den energiske danseteaterforestillingen Underveis viser at folk er viktigere enn et flott hus. I Underveis møtes fire flakkende figurer. De drasser på hver sin koffert og virker malplassert. Men snart åpner en av dem kofferten sin for de andre. Et gryende vennskap begynner – og snart kan de ikke være hverandre foruten.

Les mer om forestillingen her

Ta med deg: 

  • vannflaske og evt. noe godt å tygge på til forestillingen
  • godt humør

Aktivitetslederne tar med: 

  • pizza som vi spiser i forkant av forestillingen

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Ved hovedinngangen ved Rommen Scene, Karen Platous Vei 31, 0988 Oslo.

Foreslått frivillig egenandel: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Hildegunn

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier

Informasjon

Dato

23. nov 2023

Klokkeslett

16:30 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Hildegunn Rovik

Telefonnummer 95 86 74 66

E- post 

Sted

Karen Platous Vei 31, 0988 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kroner

Start: 8. november
11:35
Slutt: 16. november
23:55

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding