Oslogruppa inviterer til bowling og pizza på Veitvet mandag 2.april

Oslo-gruppa inntar bowlinghallen i påskeferien - bli med du også? 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 2.april drar vi til Veitvet Bowling i Groruddalen, hvor vi spiller to runder bowling og så blir det pizza, brus og dessert. 

Oppmøteplass: Kl 13.30 utenfor Rema 1000 på Veitvet senter, vis a vis Veitvet T-banestasjon. Lederne er lette å få øye på med røde ballonger.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 40 ,- pr person, dette inkluderer pizza med en drikke, dessert, og to runder bowling inkludert leie av sko. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Vi åpner for påmelding fredag 09.03 kl. 20.00, og alle som ønsker å delta kan melde seg på ønskelisten frem til 14.03 kl. 20.00. Vi vil etter dette fordele plassene så rettferdig som mulig og fordeler plassene den 15.03. Etter fordelingen vil vi sende ut e-post til alle om dere har fått plass eller om dere står på ønskeliste.

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på, som feks matrestriksjoner, som gluten-free, halal osv. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen- 

Elena og Natascha

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

2. april 2018

Klokkeslett

13:30 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Natascha Siegert

97930570

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Veitvedtveien 8

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 9. mars
20:00
Slutt: 14. mars
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding