Oslogruppa inviterer til bowling og pizza

Oslogruppa inviterer til søndagsbowling med pizza den 12.05. 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 12. mai drar vi til Torggata i Oslo sentrum. Vi skal hygge oss med spill og spise etterpå. Vi ønsker om du skriver i påmeldingen om du har noen matallergier eller om du ønsker vegetar pizza.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 13.30 utenfor Oslo Bar & Bowling ved Torggata bad. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter/ med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og så går vi i samlet flokk.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person som betales til leder ved oppmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt eller Vipps til 91732092. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 08. mai.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Elena og Hoda

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

12. mai 2019

Klokkeslett

13:30 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Elena

Telefonnummer: 91732092

E- post: oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Torggata 16, 0181 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,-

Start: 30. april
17:37
Slutt: 8. mai
0:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding