Oslogruppa drar til Trollvann og Oslo skisenter

Lørdag 19. januar tar Oslo gruppa turen til Oslo skisenter på Trollvann. Her skal vi stå på ski og kose oss hele dagen. Påmelding er åpen nå!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 19. januar tar vi turen til Trollvann og Oslo skisenter. Her er planen at de som vil kan gå på slalom og andre kan gå på langrenn eller ake. Vi kommer til å slå leir på Trollvann og legger opp til å spise felles matpakker her. 

Oppmøte: Vi møtes kl. 11.00 ved Trollvannstua i Oslo Skisenteret. Her ser du stedet på bakkekartet.  

Reise: Det enkleste er å ta buss nr. 56B Grefsenkollen fra Storo på brua der trikken stopper kl. 10.45. Gå av på stoppested Trollvann. .Hvis du kommer med bil, finnes det parkering. Les hvordan du kommer frem her.

Mat: Ta med matpakke og drikke. Det finnes bålpanne ved bakken hvor man kan steke pølser eller annen grillmat. Vi møtes i løpet av dagen og spiser sammen og blir bedre kjent.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kiosk-handling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Alle har medbrakt matpakke, så vi benytter oss ikke av kiosken ved bakken/skitrekket

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Slalåmski: Det er dyrt å låne på et skisenter og ofte lange køer. Ta heller med eget eller hør med venner/bekjente om å få låne. I Oslo kan du låne gratis slalåmutstyr på Skattkammeret: https://kirkensbymisjon.no/tiltak/skattkammeret-oslo/

Også foreningen BUA har flere avdelinger i Oslo som låner ut gratis: https://www.bua.io/

Husk også gode klær.

Egenandel for heiskort: 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne på vipps til tlf. 95784371 eller i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Er åpen nå. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter dette ser du på skjermen din at dere er på ønskelista. Samme beskjed har også blitt sendt til din e-postadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter og da blir den gjerne liggende som søppel/reklame hos mottaker). Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten. For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn. Fint hvis du skriver inn i beskjedfeltet om du skal stå på slalåm eller ikke slik at vi vet hvor mange heiskort som skal kjøpes.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse.

Tirsdag 15. har vi fordelt plassene og de familiene som får være med denne gangen får bekreftelse per e-post fra oss. Resten blir værende på ønskelista. Når du står på ønskelista vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Ellinor og Elena 

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

19. jan 2019

Klokkeslett

11:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ellinor Eide

Tlf. 95784371

Oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Trollvannstua

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,-

Start: 11. januar
18:57
Slutt: 15. januar
13:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding