Oslogruppa drar til Oslo vinterpark Tryvann

Søndag 17. februar tar Oslo gruppa turen til Tryvann Vinterpark. Her skal vi stå på ski og kose oss hele dagen. Påmelding er åpen nå!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 17. febuar tar vi turen til Tryvann Vinterpark. Her er planen at de som vil kan gå på slalom og andre har mulighet til å gå på langrenn eller ake. Vi kommer til å slå leir og legger opp til å spise felles matpakker her. På denne aktiviteten prioriterer vi familier som ikke har tidligere vært med oss på slalomtur. 

Oppmøte: Vi møtes kl. 11.00 ved inngangen til Oslo vinterpark. Her ser du stedet på bakkekartet: http://oslovinterpark.no/oslo-winterpark/277-ski-og-loypekart-oslo-vinterpark  

Reise: T-bane nr. 1 mot Frognerseteren. Gå av på Voksenkollen stasjon og å ta buss nr. 48 kl. 10.45 videre til du kommer til stoppested Oslo vinterpark. Hvis du kommer med bil, finnes det parkering. Beskrivelsen hvordan du kommer frem: http://www.oslovinterpark.no/praktisk-info/644-hvordan-komme-seg-til-oslo-vinterpark-t-bane-buss-bil-transport-til-oslo-vinterpark-tryvann-og-wyller

Mat: Ta med matpakke og drikke. Det finnes lavvo for felles bruk i området. Vi møtes i løpet av dagen, spiser sammen og blir bedre kjent.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kiosk-handling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Alle har medbrakt matpakke, så vi benytter oss ikke av kiosken ved bakken/skitrekket

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Slalåmski: Det er dyrt å låne på et skisenter og ofte lange køer. Ta heller med eget eller hør med venner/bekjente om å få låne. I Oslo kan du låne gratis slalåmutstyr på Skattkammeret: https://kirkensbymisjon.no/tiltak/skattkammeret-oslo/

Også foreningen BUA har flere avdelinger i Oslo som låner ut gratis: https://www.bua.io/

Husk også gode klær.

Egenandel for heiskort: 50,- per person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne på Vipps til tlf. 91732092 eller i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Er åpen nå. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter dette ser du på skjermen din at dere er på ønskelista. Samme beskjed har også blitt sendt til din e-postadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter og da blir den gjerne liggende som søppel/reklame hos mottaker). Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten. For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn. Fint hvis du skriver inn i beskjedfeltet om du skal stå på slalåm eller ikke slik at vi vet hvor mange heiskort som skal kjøpes.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse.

Tirsdag 12.02 har vi fordelt plassene og de familiene som får være med denne gangen får bekreftelse per e-post fra oss på ettermiddagen. Resten blir værende på ønskelista. Når du står på ønskelista vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen,

Frivillige ledere Elena og Ellinor  

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

17. feb 2019

Klokkeslett

11:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Elena Oliver

91732092

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Tryvannsveien 64, 0791 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- for heiskort

Start: 5. februar
0:00
Slutt: 12. februar
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding