Oslogruppa drar til Gon camping 18-24.juli

Oslogruppa skal besøke vakre Gon camping i Vestfold 18.-24. juli.

Vi vil prioritere familier med barn fra Oslo, som har vært med oss på en dagsaktivitet tidligere. 

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre, men best for de som liker late sommerdager, krabbefiske, bading og SUP brett. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Ferie er viktig for både barn og voksne, men for mange som er alene med barn kan det være vanskelig både praktisk og økonomisk å få til noe ferie hjemmefra. For noen kan det også være litt utfordrende å reise alene til et fremmed sted. Benytter du deg av dette tilbudet, vet du at det er andre voksne og barn fra Enestående familier i campinghyttene rundt deg som skal feriere der akkurat de samme dagene som dere. 

Perioden 18-24. juli er inndelt i 2 puljer, så flest mulig får anledning til å være med på turen. Hvis du melder deg på må du oppgi om begge, eller den ene av puljene er å foretrekke Feks Ja begge puljer, eller foretrekker pulje 1. 

Pulje 1 er fra mandag 18. juli kl 1300 - torsdag 21. juli kl 1300. Deltakere må selv vaske ut av campinghyttene før neste gruppe kommer. 
Pulje 2 er fra torsdag 21. juli kl 1300 - søndag 24. juli kl 1200. Merk at det ikke går buss fra Gon camping på søndager. 

Vi har booket enkle, koselige campinghytter med tekjøkken og selvhushold. I tillegg til familiene i hyttene rundt deg, vil ledere fungere som sommerverter. Disse bor i 2. etasje i huset på campingplassen, og har også med egne barn. De vil sørge for hilserunde, informere  om stedet, og legge til rette for det sosiale. Ellers er opplegget ganske uforpliktende så du kan kjenne deg fri til å bruke disse feriedagene akkurat slik du og dine ønsker på strand eller svaberg:)

Det vil være litt forskjellig utstyr tilgjengelig for lån i hver hytte, blant annet krabbefiskesnører, bøtter og spader. Vi har også med SUP brett for barn og voksne til utlån. Kanskje blir det også krabbekoking og smaking om vi har vært så heldige å få noe i teinene i løpet av natta :)

Campinghyttene: De er eldre, sjarmerende og har enkel standard: Frokostplass, 4 sengeplasser (vanlige køyesenger), minikjøkken med kaldt og varmt vann, lite kjøleskap, kjøkkenutstyr, kaffetrakter, vannkoker. Veranda med utemøbler. Parkering ved siden av hver hytte.

Ikke tillatt med hund/kjæledyr.

Sanitæranlegget midt på plassen: Toaletter, dusjer (som tar 10-kroninger) og vaskemaskin.

Hver familie ordner transport til/fra Gon Camping. Det enkleste er selvfølgelig bil, men for dere som reiser kollektivt er det viktig at du som foreldre sjekker hva det vil koste da du må betale for reisen tur/retur for deg og din familie. Det går tog/buss fra Oslo til Larvik sentrum og buss derfra til Gon camping. Du må selv sjekke rutetider og hva som er best for dere. Merk at det ikke går buss på søndager til/fra Gon Camping. Hvis du kjører egen bil og har anledning til å noen med til/fra Oslo, eller til/fra Larvik ber vi om at gir beskjed om dette. Det gjør alt så mye enklere :-) 

Sjekk ut https://goncamping.no/

Ta med deg:

-  Ta med egne dyner og puter (evnt soveposer), sengetrekk, putevar og laken. BUA leier ut soveposer gratis. Sjekk ut https://www.bua.io/

- Ankomstdagen vil lederne spandere ett enkelt fellesmåltid feks pizza, eller grillmat. Utover dette må hver familie ta med all mat og drikke til egen familie. Hvis familien din har spesielle matbehov feks fruitianere, veganere, vegeterianere, glutenintoleranse, lakstoseinteolranse etc  så må din familie ta med ALLE måltider til egen familie. Vi har et svært begrenset budsjett og kan dessverre ikke ta slike mathensyn. Den nærmeste matbutikken er Meny, som ligger ca 2,5 km fra camping plassen. 

- Solkrem, badetøy, håndklær og ellers klær etter vær og annet dere måtte trenge. Kanskje en fiskestang for å prøve fiskelykken også?

- Hver familie må ta med alt av egen mat og drikke. 

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 100- pr person, maks kr 300 pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist. I begynnelsen av juni vil arbeidet med plassfordelingen være ferdig. De som har fått plass får da bekreftelse på SMS (hvis godtatt for det) og epost.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise, Anette og Jelena 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

18. juli - 24. juli 2022

Klokkeslett

13:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise 

45884039

oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Gon camping

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 kr per person, maks kr 300 per familie

Start: 29. april
13:00
Slutt: 22. mai
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding