Oslogruppa drar på Gaustatoppen i høstferien, fredag 07. oktober

Oslogruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Aktiviteten passer for familier med barn som er 8 år og oppover.

Familier fra Oslo blir prioritert.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 07. oktober drar vi til Gaistatoppen. Vi skal bli kjent med historien bak Gaustabanen, nyte høstfarger fra nydelig utsikt på Gaustatoppen.

Avreise fra Nedre stasjon Gaustabanen fredag 7. oktober kl. 15:00. Omvisning på toppen fra ca. 15:15 – 16:15. Vi sjekker inn på DNT hytte kl 17:00. Det er ca.15 min. å gå til DNT hytte fra banen. Gaustatoppen Turisthytte ligger nesten helt oppe på Gaustatoppen (1883 moh.). Fra turisthytta og Gaustatoppen har du et utrolig utsikt over store deler av Sør-Norge. Det er ca 30 min å gå fra hytta til selve toppen.

Måltider: fredagskveld blir det servert Gaustasuppe, en type Betasuppe, uten hvete og melk. Tilbehør brød og smør med eplekake til dessert; frokost på lørdag: Brød, egg, div pålegg og juice.

Retur med banen lørdag 8. oktober etter utsjekk. 

Det er 11 senger fordelt på to soverom og flere madrasser. Det blir behov at noen av barna sover på madrass. Du kan lese mer om hytta og Gaustatoppen her:

https://gaustatoppen.dnt.no/ 

https://www.visitrjukan.com/se-og-gjore/tema/praktisk-info-om-gaustatoppen 

Transport: https://gaustabanen.no/praktisk-info/ankomst-parkering-og-transport

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • mat for fredag og lørdag etter behov (vi får servert kveldsmat på fredag og frokost på lørdag)
  • termos med kaffe/te
  • sovepose/ sengetøy/ laken
  • klær etter vær, ull, lue, votter, tursko, god jakke. 
  • hodelykt, lommelykt, skobrodder.
  • Kosebamse og diverse ting etter behov

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 14:30 på Nedre stasjon Gaustabanen.  Aktivitetslederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 200,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Jelena og Tone-Lise

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

7. okt - 8. okt 2022

Klokkeslett

14:30 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Jelena

Telefonnummer: 46373121

E- post: oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Gaustatoppen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 6. september
10:19
Slutt: 22. september
10:19

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding