Oslo-gruppa inviterer til Tusenfryd!

Oslogruppa inviterer til en underholdende dag med masse fart og spenning!

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi minner om at foreldre/foresatte har ansvar for egne barn under hele turen.

Oppmøte: Vi møtes kl. 10.45 ved gressplenen til høyre for inngangen. Lederne vil stå godt synlig med røde IOGT Enestående Familier t-skjorter. Vi tar en rask presentasjonsrunde, noterer hvem av de påmeldte som har kommet, tar imot konvolutter, deler ut billetter og går så inn i parken.

Transport: Det går regelmessig buss Oslo -Tusenfryd. Kommer du med bil koster parkering 50,-.

Vi møtes til felles matpakke-lunsj på et egnet sted i parken. Det er trivelig å spise sammen og så blir vi litt bedre kjent med hverandre, noe som er mye av poenget med å være med på Enestående familiers aktiviteter :) 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen om du ønsker det.

Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset oppfordrer vi som vanlig alle til å unngå omfattende kioskhandling på tur med oss. Snakk gjerne med barna/ungdommen om dette på forhånd.

Meld din interesse: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet og gi skriv om du har barn under 95 cm, de kommer nemlig gratis inn på Tusenfryd, eller har spørsmål eller andre beskjeder.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn. 

Fikk du ikke plass i første omgang, blir du værende på ønskelista. Da vet vi at du også gjerne vil være med og du hører fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Med vennlig hilsen-

Elena og Natascha

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

10. juni 2018

Klokkeslett

10:45 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Natascha Siegert

97930570

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Tusenfryd

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 27. mai
22:54
Slutt: 2. juni
17:54

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding