Oslo gruppa inviterer til Trollvann og Oslo skisenter

Oslo gruppa satser på fortsatt skiføre i påsken og tar derfor turen til Oslo skisenter på Grefsenkollen torsdag 29 mars (skjærtorsdag). Påmelding til denne aktiviteten åpner mandag 19 mars kl. 20.00.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 29 mars tar vi turen til Trollvann og Oslo skisenter. Her er planen at de som vil kan gå på slalom og andre kan gå på langrenn eller ake. Vi kommer til å slå leir på Trollvann og legger opp til å spise felles lunch her. 

Oppmøte:  Vi møtes kl. 11.00 ved Trollvannstua i Oslo Skisenteret. Her ser du stedet på bakkekartet.  

Reise: Det enkleste er å ta buss nr. 56B Grefsenkollen fra Storo på brua der trikken stopper kl. 10.30. Gå av på stoppested Trollvann. Det går bare buss en gang i timen så hvis dere ikke når denne bussen er det en time til neste. 

Hvis du kommer med bil, finnes det parkering. Les hvordan du kommer frem her.

Mat: Ta med matpakke og drikke. Det finnes bålpanne ved bakken hvor man kan steke pølser eller annen grillmat. 

Slalåmski: Det er dyrt å låne på et skisenter og ofte lange køer. Ta heller med eget eller hør med venner/bekjente om å få låne. I Oslo kan du låne gratis slalåmutstyr på Skattkammeret: https://kirkensbymisjon.no/tiltak/skattkammeret-oslo/

Også foreningen BUA har flere avdelinger i Oslo som låner ut gratis: https://www.bua.io/

Husk også gode klær.

Egenandel for heiskort:  50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Åpner mandag 19. mars kl 20. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter dette ser du på skjermen din at dere er på ønskelista. Samme beskjed har også blitt sendt til din epostadresse(det hender epost fra oss havner i folks spamfilter og da blir den gjerne liggende som søppel/reklame hos mottaker). Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten (35 stk). For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn. Fint hvis du skriver inn i kommentarfeltet om du skal stå på slalåm eller ikke. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse.

Den 22.03 har vi fordelt plassene og de familiene som får være med  denne gangen får bekreftelse per e-post fra oss. Resten blir værende på ønskelista. Når du står på ønskelista vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Ellinor og Natascha 

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

29. mars 2018

Klokkeslett

11:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ellinor Eide

95784371

Oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Trollvannsveien 1

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,-

Start: 19. mars
20:00
Slutt: 21. mars
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding