Oslo gruppa inviterer til Sjøstrand og dyreparken i Kristiansand

Oslo gruppa inviterer til Sjøstrand og dyreparken i høstferien.

Sjøstrand og dyreparken tur. 

Fredag 6 oktober tar vi turen til Sjøstrand som ligger like utenfor Kristiansand. Hele helgen skal vi bo og kose oss i sørlandsskjærgården. Dere kan lese mer om sjøstrand her. Lørdagen kommer vi til å tilbringe i dyreparken fra morgen til ettermiddag.

Tanken er å gi familier som ellers ikke ville reist på en slik tur mulighet og lyst til å tilbringe en helg med oss. Vi kommer derfor til å prioritere familier bosatt i Oslo som ikke har tilgang til bil på denne turen. Da det ikke er så stort på Sjøstrand må dere belage dere på å dele rom med en annen familie. Vi skal gjøre så godt vi kan for å fordele soveplasser, men hvis det er noen spesielle hensyn som skal tas er det viktig at dere sier ifra om det i kommentarfeltet ved påmelding. Det blir felles måltider til middag begge dager, mens frokost og kveldsmat tar dere med og tilbereder selv. (Vi vil legge inn et handle stopp ved ankomst Kristiansand). Lederne som blir med på tur er Ellinor og Mari Marthe. 

Denne aktiviteten passer for familier med barn fra 4-5 årsalder og oppover. Har du yngre barn vil det komme andre aktiviteter utover høsten som du kan melde deg og dine på. 

Turen er lagt opp slik at vi har satt opp felles transport fra Oslo fredag formiddag og retur tilbake til Oslo igjen søndag ettermiddag. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 250,- pr voksen og 150,- pr barn. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå skriver du en melding i kommentarfeltet ved påmelding så finner vi en løsning på det.  Deltakerprisen inkluderer tog tur/retur Oslo-Kristiansand, buss lokalt i Kristiansand, inngang dyreparken, middag begge dager og lunch inne i dyreparken lørdag. Frokost og kveldsmat står du for selv.

Som på alle andre aktiviteter med Enestående familier er dette et helt alkoholfritt arrangement til glede for barn og voksne. For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at du selv har det hele og fulle ansvaret for dine egne barn. 

Programmet blir som følger: 

Fredag 6 oktober:

11.00 Oppmøte Oslo S  Avgang med tog ca. 11.20

ca. 17.00 Ankomst Sjøstrand. Pakke ut og så lage felles middag (taco) i Hovedhytta. 

Lørdag 7 oktober:

Frokost ordner alle med selv.

10.00 Avgang buss til dyreparken 

13.00 Felles lunch inne i dyreparken

17.00 Buss tilbake til Sjøstrand

Vi har felles middag (griller pølser og maiskolber) når vi er tilbake på Sjøstrand

Søndag 8 oktober:

Frokost ordner alle med selv. Matpakke smøring til togturen tilbake til Oslo. 

Alle vasker i felleskap ut av alle hyttene. 

Ca. 12.30 buss fra Sjøstrand til Kristiansand togstasjon

13.50 tog tilbake til Oslo med ankomst Oslo kl. 18.25.

Påmelding: Vi åpner opp for påmelding for denne aktiviteten mandag 25 september kl. 21.00. Meld deg på ved å logge inn på hjemmesiden med brukernavn og passord. Det er begrenset antall plasser på denne turen. Når du har meldt på vil du bli satt på en ønskeliste og vi vil deretter bruke skjønn ved tildeling av plasser. Du vil få en mail fra oss 28 september hvis du og dine har fått plass

Velkommen til tur og så gleder vi oss til å bli bedre kjent med dere:-)

Vennlig hilsen leder Ellinor og Mari Marthe

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

6. okt - 8. okt 2017

Klokkeslett

11:00 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ellinor Eide

95784371

oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Sumatravegen 6 møvig

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 250 voksen 150 barn

Start: 25. september
21:00
Slutt: 27. september
20:24

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding