Oslo gruppa inviterer til Oslo klatrepark på Stovner

Oslo gruppa inviterer til en morsom dag oppe i høyden i Oslo klatrepark søndag 5. mai.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder og oppover. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oslogruppa inviterer barn og voksne til å tilbringe noen timer sammen med oss oppe i trærne i Oslo Klatrepark søndag 5. mai.

Vi klatrer, spiser matpakke og hygger oss. Du kan lese om parken her. Praktisk informasjon finner du her.

Ta med: Matpakke og drikke. (Hvis det ikke er bålforbud så kan man ta med grillmat). Vi tar en pause i løpet av dagen og spiser sammen.  Det er lurt å kle seg i klær det er lett å bevege seg i, som treningstøy.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøteplass: Kl 10.30 foran hovedinngangen til parken. Lederne er lette å få øye på med ballong. Her hilser vi på hverandre og så går vi inn i samlet flokk. For veibeskrivelse se her

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt eller vipps til 95784371. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Er åpen nå. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Det er fint hvis du her skriver inn høyde til barnet hvis mulig.  Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. For denne aktiviteten er det viktig at dere vet at barn under 12 år skal være i følge med en voksen i voksenløypene.

Vi vil sende ut svar til de som får plass mandag 30. april. De som ikke får plass blir fortsatt værende på ønskelista.

Når du står på ønskelista, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere Ellinor og Anne-Karen

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

5. mai 2019

Klokkeslett

10:30 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ellinor Eide

95784371

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Trondheimsveien 644

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 25. april
19:39
Slutt: 29. april
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding