Oslo gruppa inviterer til Midtre Olimb gård 19. oktober.

Oslo gruppa tar turen til Midtre Olimb gård på Jevnaker.

Bli med dere og?

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 19. oktober drar vi til Midtre Olimb gård som ligger på Jevnaker. Her skal vi kose oss med besøk i fjøset, hopping i høyet, tur opp i skogen med hest og vogn, grilling av pølser og lek. Les mer om Midtre Olimb gård her

Oppmøteplass: Kl 09.45 på Sonia Henies plass ved Oslo plaza. Der vil lederne stå synlige med gul refleksvest og ta dere imot. Vi skal så kjøre felles buss opp til Jevnaker.

Ta med: Da vi kommer til å være ute stort sett hele dagen uansett vær, er det viktig at dere tar med godt med varme klær. Vi vil få servert pølser (fiskekaker til de som evt. skal ha halal), saft/kaffe/te på gården og kringle, men ta gjerne med en liten matpakke og litt drikke hvis dere trenger ekstra.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person, dette inkluderer buss tur/retur Oslo, besøk på gården med pølser og drikke pluss kringle.

Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 Midtre Olimb

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Påmelding: Er åpen nå, og alle som ønsker å delta kan melde seg på ønskelista. Vi vil fordele plassene så rettferdig som mulig og fordeler plassene den 13/10. Etter fordelingen vil vi sende ut e-post til alle som har fått plass.

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på, som feks matrestriksjoner som halal osv. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen- 

Ellinor og Jolanta

Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

19. okt 2019

Klokkeslett

9:45 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ellinor Eide

Telefonnummer 95784371

E- post oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Midtre olimb gård

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 8. oktober
21:03
Slutt: 17. oktober
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding