Oslo gruppa inviterer til Kino og pizza på Peppes

Oslo gruppa inviterer til spontan tur på kino og pizza etterpå.

I forbindelse med at det er vinterferie i Oslo så hiver vi oss rundt og inviterer til å bli med å se Coco på kino og så ut og spise pizza på Peppes etterpå. 

Oppmøte: Ved fontenen utenfor Nationalteateret  lørdag kl. 14.00. Derifra går vi i samlet flokk bort til Saga kino hvor vi skal se på Coco. Coco har anbefalt aldersgrense fra 6 år. :o) Etter at kinoen er ferdig så går vi sammen ned til Peppes pizza på Aker brygge hvor vi spiser pizza og blir bedre kjent. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 30 pr. person som inkluderer kino, popcorn og brus og pizza etterpå. Betales i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå så legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen. 

Påmelding: Åpner tirsdag 20/2 kl. 14.00. Logg inn med ditt brukernavn og passord, og meld deg og dine på. Benytt beskjed feltet om det er noe du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmeldingen kommer det opp en farget statustekst på skjermen om at du er registrert på aktivitetens ønskeliste. Vi sender ut mail torsdag 22/2 til de som får plass denne gang. 

Ta kontakt om du lurer på noe. Gleder oss til å bli bedre kjent med dere.

Vennlig hilsen Ellinor og Natascha

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

24. feb 2018

Klokkeslett

14:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ellinor Eide

Tlf. 95784371

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Nationalteateret

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,-

Start: 20. februar
14:00
Slutt: 22. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding