Oslo gruppa inviterer til kino og julemiddag.

Oslo gruppa inviterer til kino og julemiddag. Bli med dere og?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 14. desember inviterer vi til førjulshygge med kino og julemiddag.

Da programmet for kino ikke legges ut før fire dager før forestilling, vil vi komme tilbake til de som får plass med hvilken kino og tidspunkt for oppmøte 10. desember på kvelden. (Vi satser på å få til å se på Snekker Andersen filmen. Eventuelt så deler vi oss og ser en film med de minste barna og en for de større)

Etter kinoen drar vi i samlet flokk til Sagene skole hvor vi skal kose oss med tradisjonell julemat og riskrem til dessert. Dere kan velge mellom juletallerken med ribbe, julepølser, medisterkaker, rødkål og poteter eller pinnekjøtt med vossakorv, hjemmelaget kålrotstappe og poteter. Til de som ikke spiser kjøtt bestiller vi vegetar wok.

OBS. Skriv inn i beskjed feltet ved påmelding hva dere ønsker å spise da vi må forhåndsbestille maten.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Vi sender ut info om oppmøtested og tid til de som får plass på aktiviteten 10. desember på kvelden.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales rett før/ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 julemiddag

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser. De fordeles så klokt og rettferdig som mulig 4. desember. Vi kommer til å prioritere familier bosatt i Oslo ved stor pågang. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til dagen før aktiviteten går av stabelen, så vet du det om du ser vi prøver å ringe deg. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gleder oss til å treffe dere alle sammen!

Vennlig hilsen de frivillige lederne for dagen

Ellinor, Jolanta og Truls.

Informasjon

Dato

14. des 2019

Klokkeslett

13:00 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ellinor Eide

95784371

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Biermannsgate 2

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,-

Start: 28. november
20:28
Slutt: 4. desember
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding