Oslo gruppa inviterer til hopp og sprett på Rush trampoline park

Oslo gruppa inviterer til Rush trampoline park lørdag 17 februar.

Påmelding til denne aktiviteten åpner torsdag 1 februar. 

Vi drar til Rush trampolinepark lørdag 17 februar. Her skal vi hoppe og sprette rundt på de mange trampolinene som er, før vi etterpå skal kose oss med pizza og brus.

Denne aktiviteten passer best for familier med barn fra 5 år og oppover.

Les mer om Rush her

Oppmøte vil være utenfor Rush kl. 13.30. Den letteste måten å komme seg dit er å ta tog til Rosenholm stasjon som er rett ved siden av Rush.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 50,- pr. person som inkluderer inngang, antisklisokker, pizza og brus. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå så legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Vi åpner for påmelding til denne aktiviteten torsdag 1 februar kl. 20.00. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er sendt til din epostadresse (det hender at epost fra oss havner i folks spamfilter)

De som får plass på denne aktiviteten vil få mail med beskjed om dette 7 februar.

Dersom du ikke får plass i første omgang vil du fortsatt stå på ønskelista og da vet vi også at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her. Ta kontakt hvis du lurer på noe.

Gleder oss til å bli bedre kjent med dere.

Vennlig hilsen Ellinor

Leder Oslo gruppa

Enestående familier

Tlf. 95784371

Informasjon

Dato

17. feb 2018

Klokkeslett

13:30 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ellinor Eide

95784371

oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Rosenholmveien 22

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 1. februar
20:00
Slutt: 6. februar
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding