Oslo gruppa inviterer til Gokart lørdag 18. januar.

Oslo gruppa prøver seg på Gokart med de litt eldre barna -blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 11 år og oppover (Minimumshøyde 150 cm).

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 18. januar drar vi til Harald Huysmann karting på Alnabru, hvor vi skal kjøre Gokart, og så blir det pizza og brus. Les mer om stedet herhttps://hhk.no/

Oppmøteplass: Kl 14.15 utenfor Gokarten, adresse: Smalvollveien 34. Der vil lederne stå synlige med gul refleksvest og ta dere imot.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 40,- pr person, dette inkluderer gokart kjøring og så pizza med brus.

Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 gokart

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Påmelding: Er åpen nå, og alle som ønsker å delta kan melde seg på ønskelista. Vi vil fordele plassene så rettferdig som mulig og fordeler plassene den 12.01. Etter fordelingen vil vi sende ut e-post til alle som har fått plass.

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på, som feks matrestriksjoner, som gluten-free, halal osv. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. 

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere

Ellinor og Elena

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

18. jan 2020

Klokkeslett

14:15 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ellinor Eide

Tlf. 95784371

E- post oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Smalvollveien 34

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 6. januar
21:05
Slutt: 12. januar
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding