OSLO GRUPPA INVITERER TIL FANGENE PÅ FORTET

Oslo gruppa prøver noe de ikke har gjort før og drar til Fangene på fortet. Bli med dere og?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 8 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 31. mars drar vi til Fangene på Fortet i Nydalen. Her får både voksne og barn bryne seg på utfordrende oppgaver!

Fangene på Fortet har 45 rom med ulik vanskelighetsgrad med oppgaver som passer for hele familien. Flere av disse rommene er tilpasset for barn. Rommene er mer eller mindre selvforklarende, slik som fotball, basket, balanse, finne gjemte ting – og annet som barn lett forstår. Konseptet på Fangene på Fortet er som skapt for nysgjerrige barn og voksne.

Etter utfordringene møtes vi for å spise pizza. Vennligst skriv i meldingsfeltet ved påmelding dersom det er spesielle mathensyn vi må ta (allergier osv.).

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 13.45 ved inngangen til Fangene på Fortet.

Transport: kun ett par minutters gange fra T-banestasjonen Nydalen stasjon.

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen eller vipps til hovedleder Ellinor: 95784371. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 24. mars.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig ledere

Ellinor og Truls

IOGT`s Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

31. mars 2019

Klokkeslett

13:45 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ellinor Eide

Tlf. 95784371

E- post: Oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Nydalsveien 28

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 17. mars
13:53
Slutt: 23. mars
13:53

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding