Oslo gruppa inviterer til en dag oppe i trærne

Oslo gruppa inviterer til en aktiv dag på Høyt og lavt i Oslo sommerpark torsdag 5. juli.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 5. juli tar vi turen opp til Høyt og lavt klatrepark hvor vi skal kose oss oppe i trærne. Info om parken finner dere her

Ta med: Matpakke og drikke. (Hvis det ikke er bålforbud lenger så kan man ta med grillmat). Vi tar en pause i løpet av dagen og spiser sammen.  Det er lurt å kle seg i klær det er lett å bevege seg i, som treningstøy.

Oppmøteplass: Kl 12 foran hovedinngangen til parken. Lederne er lette å få øye på i røde t-skjorter. Her hilser vi på hverandre og så går vi inn i samlet flokk. For veibeskrivelse se her

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Det er fint hvis du her skriver inn høyde til barnet hvis mulig.  Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at  du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. For denne aktiviteten er det viktig at dere vet at barn under 12 år skal være i følge med en voksen i voksenløypene.

Vi vil sende ut svar til de som får plass tirsdag 19. juni. De som ikke får plass blir fortsatt værende på ønskelista.

Når du står på ønskelista, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Ellinor og Natascha

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

5. juli 2018

Klokkeslett

12:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ellinor Eide

95784371

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Tryvannsveien 64

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 8. juni
17:00
Slutt: 16. juni
16:54

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding