Ønsker dere billetter til Reisen til julestjernen i Drammen torsdag 28. november TILBYS BILLETTER

Da vi har begrenset med plasser på våre aktiviteter ble det i denne omgang veldig mange som ikke fikk være med. Men fortvil ikke, det er fremdeles mulighet for å se Reisen til Julestjernen.

Vennligst les all informasjon nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 28. november har Enestående famlier fått tak i billetter til Reisen til julestjernen ved Drammen teater. Drammens gruppen og Asker og Røykengruppen tar med en gjeng hver på middag før teaterstykket. Det er desverre begrenset plass for disse aktivitetene. Når vi drar ut å spiser sammen er det viktig for oss som ledere å ha en størrelse på gruppen som gjøre det overkommelig å ta vare på hver og en.

Dette er et utradisjonelt stunt som vi håper kun vil være positivt for de som ikke fikk plass men likevel har et stort ønske om å se Reisen til Julestjernen. Vi TILBYR ALTSÅ I DENNE OMGANG KUN BILLETTER TIL REISEN TIL JULESTJERNEN.

Her er det førstemann til mølla!

Oppmøte: SENEST klokken 1830 på Drammen teater. Der deles ut billetter til dere som har fått bekreftelse på det. Det understrekes at dette er kun et tilbud om billetter til dere som ønsker det men ikke et arrangement av Enestående familier.

Vår foreslåtte deltakerpris: Dette er Generalprøven og salen blir helt full så selv om dette er et gratis tilbud forventer vi at dere som får billetter møter opp, og selvsagt gir beskjed ved evt sykdom som skulle forhidre dere.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på, som for eksempel matallergier. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er registrert på vår ønskeliste. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Dere som får plassene vil få mail innen kl 13, 28. november. Det er som vanlig anledning til å melde på kun egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Vennlig hilsen frivillig leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røykengruppen

Informasjon

Dato

28. nov 2019

Klokkeslett

18:15 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Drammen teater

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 27. november
18:00
Slutt: 28. november
13:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding