Karting

Sandefjordsgruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Nevenyttige og folk med ti tommeltotter er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 7. oktober drar vi til NewUse sitt verksted i Sandefjord sentrum. Vi skal hygge oss sammen og lære litt om kreativt gjenbruk, ulike typer verktøy og bruk av disse og sammen bygge våre egne olakjerrer.

Kanskje avslutter vi dagen med et lite gateløp om alle er blitt ferdige med kjerrene? 

Ta gjerne med: Ting du har men ikke lenger kommer til å bruke. For eksempel en gammel barnevogn, en stol som mangler et ben eller noe annet du tenker hadde vært kult å gi et videre liv som en del av din families olakjerre.

Har du ikke noe å ta med gjør det ingenting. Vi ledere og NewUse skaffer en hel del ulike ting på forhånd slik at alle skal få bygget. Vi ordner også med litt kaffe, saft og pølser til oss alle.

Oppmøteplass: Kl 12 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord. Lederne er lette å få øye på i gule vester. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Trude og Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord

Informasjon

Dato

5. april 2018

Klokkeslett

11:20 - 11:20

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn

Telefonnummer

E- post 

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 5. april
11:20
Slutt: 5. april
11:20

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding