Follogruppa inviterer til Rush trampolinepark- Spontanaktivitet!

Follogruppa  arangerer  spontanhopping og pizza siste dag i vinterferien! Førstemann til mølla. Skynd deg derfor og melde deg på, plassene fordeles fortløpende. Denne aktiviteten passer for familier med barn fra 4 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 24 februar drar vi til Rush på Kolbotn. Det legges opp til at både voksne og barn skal få hoppe og ha det gøy før vi samles for å spise.

Ta med: Hoppvennlige klær. Alle får utdelt egne "hoppesokker".

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12.10 ved inngangen til Rush. Her hilser vi på hverandre og så blir det innsjekking og utdeling av sokker før vi starter å hoppe 12.30. Så beregn god tid!

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det eller på vipps til 97930570. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Plassene vil fordeles fortløpende!

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder 

Natascha

IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

24. feb 2019

Klokkeslett

12:10 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Natascha

97930570

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Rosenholmveien 22

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 23. februar
13:15
Slutt: 23. februar
21:05

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding