Follogruppa inviterer til Løvenes Konge og middag

Follogruppa inviterer til "Løvenes konge" på Saga kino på søndag 21. juli!

Etter filmen spiser vi sammen. Alle som får plass på aktiviteten vil få opplyst om spisested. 

Vi prioriterer familier med større barn, da aldersgrensen på filmen er 9 år.

Oppmøte: 14.40 utenfor Saga kino. Filmen begynner klokken 15.00. Vi deler ut popcornmeny. Ta evt med vannflaske. 

Retningslinjer: 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. 

Mobilbruk: Vi er sammen for det sosiale, derfor legger vi skjermene bort på våre aktiviteter.  

Foreslått deltakerpris: Kr 35,- pr person.  Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt med navn kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen. Bruk eventuelt vipps til 97930570.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på eller det er behov for å ta mathensyn(gluten, laktose, halal, vegetar osv). Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon). 

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig senest innen en time etter påmeldingen er stengt.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Med vennlig hilsen-

Natascha

frivillig leder IOGT Enestående Familier Follo

Informasjon

Dato

21. juli 2019

Klokkeslett

14:40 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Natascha

97930570

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Saga kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 35

Start: 19. juli
13:00
Slutt: 20. juli
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding