Follo-gruppa inviterer til en dag med fart og moro på Ingierkollen Slalomsenter!

Det er med stor glede Follogruppa inviterer til sin aller første aktivitet!

Vi skal stå på ski (eller snowboard) og ha det skikkelig gøy i bakkene!

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 27. januar drar vi til IngierKollen Slalomsenter  på Kolbotn.

Vi kommer til å slå leir ved lavvoen og legger opp til å spise felles matpakker her. Ta gjerne med pølser eller annet som  du ønsker å grille ved bålet for når vi skal ha pause.

Oppmøte: Vi møtes kl. 12.00 ved familiebakken. Lederne vil være godt synlige med røde ballonger.

Reise: Hvis du kommer med bil: kjør E18 Mosseveien. Ta av til høyre når det blir 2 felt. Gamle Mosseveien 3km hvor du svinger til venstre, skiltet mot Kolbotn. Ingierkollen er på høyre hånd idet veien går nedover, 850m. 

Eller sjekk Ruter for kollektivtilbudet.

Mat: Ta med matpakke og drikke. Det finnes bålpanne ved lavvoen hvor vi kan steke pølser eller annen grillmat. Vi møtes i løpet av dagen og spiser sammen og blir bedre kjent.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kiosk-handling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Alle har medbrakt matpakke, så vi benytter oss ikke av kiosken ved bakken/skitrekket.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Slalåmski: Det er dyrt å låne på et skisenter og ofte lange køer. Ta heller med eget eller hør med venner/bekjente om å få låne. Enkelte kommuner har utlånssentraler. Ta kontakt dersom du trenger hjelp til å finne ut om din kommune har en slik ordning.

Er dere helt nye på slalom og trenger kursing så skriv dette i meldingsfeltet, så kan vi muligens få til et lite nybegynnerkurs for de som trenger det.

Husk også gode og varme klær.

Egenandel for heiskort: 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte til leder, gjerne på vipps til tlf. 97930570 eller i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Er åpen nå. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter dette ser du på skjermen din at dere er på ønskelista. Samme beskjed har også blitt sendt til din e-postadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter og da blir den gjerne liggende som søppel/reklame hos mottaker). Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten. For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn. Fint hvis du skriver inn i beskjedfeltet om du skal stå på slalåm eller ikke slik at vi vet hvor mange heiskort som skal kjøpes.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse.

Søndag 20. januar har vi fordelt plassene og de familiene som får være med denne gangen får bekreftelse per e-post fra oss. Resten blir værende på ønskelista. Når du står på ønskelista vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss masse til å treffe dere!

Vennlig hilsen de frivillige lederne

Katinka og Natascha

IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

27. jan 2019

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Natascha

97930570

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Kolbotnveien 49

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 14. januar
23:15
Slutt: 20. januar
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding