Drammensgruppa inviterer til teknisk museum lørdag 21. oktober med buss

Drammensgruppa reiser til Teknisk Museum lørdag 21. oktober med buss fra Drammen

 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 21. oktober reiser Drammensgruppa til Teknisk museum i Oslo med buss fra Drammen.

Nasjonalmuseum for teknologi, industri, naturvitenskap og medisin - et eldorado for utforskende mennesker i alle aldre. Museet har over 80 prøv- selv-installasjoner og 25 permanente og temporære utstillinger om energi, olje, industri, medisin, fly, biler og tog.
Vitensenteret setter undring og opplevelse i fokus. Gjennom lekende læring kan du utforske naturvitenskapelige og teknologiske prinsipper innenfor temaene energi, fysiske fenomener, kroppen, matematikk og verdensrommet. Her finnes både Robotsenteret og Planetariet.
Nasjonal medisinsk museum er integrert i Teknisk Museum, og inneholder medisinhistoriske utstillinger og samlinger av gjenstander, bøker og arkivalia.
Du kan lese mer her

Oppmøteplass: Kl 1000 ved Gulskogen skole /buss kjører kl 1015

Teknisk museum åpner kl 1100 og vi vil møtes til felles lunsj kl 1300. Det vil da bli servert kylling wraps med brus. Buss vil returnere til Drammen ca kl 1530.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr familie. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det også er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om hvorvidt du er på ønskelista. En automatisk beskjed er samtidig sendt til din epostadresse. Vi vil bekrefte plass innen 15. oktober.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men, det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Annette og Inger

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

21. okt 2017

Klokkeslett

10:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Annette Skaugerud

Telefonnummer 976 03 546

E- post Drammen@enestaeendefamilier.no

Sted

Teknisk museum

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30.- per familie

Start: 13. oktober
10:00
Slutt: 21. oktober
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding