Bli med Oslogruppen til SNØ på Lørenskog søndag 16 februar!

Oslogruppen inviterer til SNØ Lørenskog 16 februar

Oslogruppen besøker et sted de aldri har vært før - blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for aktive familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 16 februar drar Oslogruppen til SNØ på Lørenskog! 

VIKTIG! Av sikkerhetshensyn for barna så setter vi en forutsetning om at alle voksne står på slalom, snowboard eller langrenn med barna sine. Hvis man trenger å leie utstyr så må det opplyses om type, høyde og vekt når du melder din interesse slik at vi kan si ifra om dette hos SNØ.

Vi har oppmøte klokken 12 utenfor inngangen hvor vi tar en liten informasjon- og hilserunde blant barna og de voksne før vi går samlet inn og begynner moroa! Vi tar en pause klokken 14 for å spise litt pizza før vi går ut i bakkene igjen og holder på til sånn ca klokken 17. Hvis du lurer på hvordan du kommer deg dit så sjekk ut: https://snooslo.no/about#transport

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå handling i kiosk. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Klokken 12 utenfor SNØ. Lederne er lette å få øye på med røde sekker. Her hilser vi på hverandre før vi går inn samlet.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 SNØ Lørenskog

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 13. februar. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Åsve og Elin

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

16. feb 2020

Klokkeslett

12:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Elin Oppegård

Telefonnummer 95735911

E- post oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Snøfonna 1, 1470 Lørenskog

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 8. februar
10:09
Slutt: 13. februar
17:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding