BLI MED OSLOGRUPPA PÅ VANGEN LEIRSKOLE I HØSTFERIEN

Oslo gruppa drar på Vangen feriekoloni i høstferien. Bli med på tur :o)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fra onsdag 3. oktober til fredag 5. oktober skal vi  dra til Vangen leirskole som ligger i hjertet av Østmarka i Enebakk kommune. Her skal vi bli med på leirskoleopplegg. Vi skal på dyresafari, stelle og ri på hest, padle kano og mange andre morsomme aktiviteter. Men først og fremst skal vi kose oss og bli bedre kjent. Denne aktiviteten passer best for de som har skole barn.

Avreise blir fra Oslo sentrum onsdag 3. oktober kl. 10 på Sonia Henies plass, foran Oslo spektrum. Hjemreise blir fredag 5. oktober ca. kl. 13.00.

Ta med: Godt med varme klær, vi kommer til å være mye ute så det er lurt å kle seg godt, vi skal og på tur den ene dagen så gode sko til tur i skogen er å anbefale, toalettsaker, sekk til heldagstur, matboks, termos/flaske, sovepose eller sengetøy, spill som ludo, yatzy osv. hvis dere har til aktivitet på kvelden. Vi minner om at alle våre arrangementer er helt rusfrie.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 100,- pr. person som dekker reise, mat, aktiviteter og opphold. Kan gjerne vippes til tlf 95784371 før aktiviteten starter eller betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med ditt navn. Er prisen litt for høy akkurat nå så legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god råd og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Er åpen nå. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på, mat hensyn, allergier osv. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Etter påmelding til ønskelisten vil vi foreta en skjønnsmessig tildeling av plasser til denne aktiviteten. Familier fra Oslo vil bli prioritert.  De som får plass vil få en epost som bekrefter dette etter at påmelding er avsluttet. Denne mailen vil komme 17. september

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Ellinor og Natascha

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

3. okt - 5. okt 2018

Klokkeslett

10:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ellinor Eide

95784371

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Vangenveien 367

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 3. september
17:05
Slutt: 16. september
17:05

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding