Bærumsgruppen inviterer til Reptilparken i Oslo, tirsdag ettermiddag/kveld den 8.mai:)

Bærumsgruppen inviterer til tropisk vårstemning i hovedstaden tirsdag 8.mai:)

Vi skal delta på foringsshow hos Reptilparken i Oslo, og spise thailandsk mat. 

Aktiviteten passer for familier som ikke lar seg skremme av slanger, edderkopper, eller av thailandske krydder på tungen. 

Vi prioriterer familier med skolebarn og ungdom på denne aktiviteten:)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

På selveste frigjøringsdagen 8.mai møtes vi i Tigerstaden, nærmere bestemt Oslo Reptilpark. 

Vi skal først oppleve at slanger, edderkopper og andre krypdyr blir matet, noe som skjer kun en gang i uken, nemlig på tirsdager kl 1700. Dette er ikke for sarte sjeler, men spennende for dem som tør!

Deretter spiser vi thailandsk mat sammen. 

Oppmøteplass: Kl 1645 utenfor Oslo Reptilpark sine lokaler i Oslo Sentrum. De holder til helt i starten av St. Olavsgate, like ved St. Olavskirke. 

Fra St. Olavsplass og Edderkoppen Scene finner du reptilparken i nest øverst i gaten på høyre side, tvers ovenfor gamle Kunstindustrimuseet nå Edvard Munch VGS.

Transport:

Vi anbefaler kollektivtransport, grunnet Oslos regler om gateparkering (maks 2 timer). Du kan ta buss 37 til Nordahl Brunsgate, ellers er nærmeste T-banestopp er Stortinget og Nationaltheateret (beregn ca 10 minutter å gå).

Vår foreslåtte deltakerpris: 20,-

Dette kan vipses til aktivitetsansvarlig, eller betales i en konvolutt, begge deler ved fremmøte. Er dette mye for deg akkurat nå, trenger du ikke betale, men er du med først og fremst for det sosiale er du velkommen til å legge i litt mer.

Vi har lagt til grunn at du ordner transporten selv. Gi likevel beskjed, dersom transportkostnader skulle være til hinder for at du kan være med. Vi finner en løsning.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Plasser tildeles 1.mai. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Charlotte og Lene

IOGTs Enestående familier Bærum, Asker og Røyken

Informasjon

Dato

8. mai 2018

Klokkeslett

16:45 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene

Telefonnummer 94 33 24 09

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

St. Olavsgate 2, 0165 OSLO

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 10. april
8:00
Slutt: 27. april
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding