Oslogruppa spiser indisk og ser Snøsøstera lørdag 29.oktober

Oslogruppa spiser indisk og ser juleforestillingen Snøsøstera på Det Norske Teatret lørdag 29. oktober. 

Forestillingen passer for familier med barn fra 7 år og oppover.

Vi vil prioritere familier fra Oslo. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 29. oktober møtes vi utenfor restaurant Jaipur i Oslo sentrum kl 12.45. Restauranten ligger nær Stortinget T-bane stasjon. Adressen er Karl Johans gate 18C, 0159 Oslo. Vi skal hygge oss sammen, bli kjent og spise god indisk mat før vi går på teatret og ser Snøsøstera. Snøsøstera er basert på Maja Lundes juleroman i 24 deler og er allerede en klassiker. Teatret beskriver forestillingen slik: 

«Snøsøstera er ei varm historie om sorga over å miste ei søster og gleda ved å få ein ny venn, om overnaturlege ting og ekte juleglede.» 

Når vi har spist ferdig får alle seg en benstrekk og går selv til Det Norske Teateret. Det er ca 500 meter å gå. Adressen til Det Norske Teatret er Kristian IV's gate 8, 0164 Oslo. Her bør alle være senest kl 14.30 da forestilinger begynner kl 15.00 og det vil være mange mennesker, som skal se forestillingen og det er ofte litt kaos I foajeen. 

Ta gjerne med drikke og godteri til egen familie. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 12.45 utenfor Jaipur restaurant, Karl Johans gate 18 C, 0159 Oslo. Nærmeste T-bane stasjon er Stortinget. Aktivitetslederne er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Jelena 

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

29. okt 2022

Klokkeslett

12:45 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise 

45884039

oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Karl Johans gate 18 C, 0159 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 50,- per person

Start: 25. september
12:30
Slutt: 9. oktober
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding