Oslogruppa inviterer til teater Detektivbyrå nr. 2 - mandag 19. desember

Oslogruppa inviterer til førjulsteater på Riksteatret i Nydalen. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som er 8 år eller eldre. Familier fra Oslo vil bli prioritert. 

Vennligst les alt nedenfor før du melder din interesse for deg og dine barn.

Mandag 19. desember møtes vi i Riksteatret sine lokaler i Nydalen. Vi skal hygge oss sammen, mingle litt og se teater. Leder tar med ulike typer hvetebakst slik som pizzabolle, hveteboller, skolebrød og sjokoladeboller. De som kommer først får velge først :) vi møtes også i pausen og fortsetter praten. Kanskje noen da vet hvem som er sabotøren?  

Dette er slik teaterstykket beskrives av pressen:  "Denne forestillingen er virkelig noe av det smarteste på barneteaterfronten akkurat nå" (Dagsavisen).

Stykket er basert på de populære bøkene om Detektivbyrå nr. 2, så dette er hva vi kan forvente: «Operasjon Teater er et nytt oppdrag for Detektivbyrå nr. 2. Et mysterium som bare kan oppleves når Riksteatret kommer til ditt kulturhus. For hva er det egentlig som skjer når Riksteatret kommer til Elvestad for å spille forestillingen Hamlet? Hvorfor har det skjedd mystiske ulykker under hele turneen? Er teaterforestillingen forbannet eller er det noen som saboterer? Bli med Tiril, Oliver og Åtto på et spennende mysterium i teatrets magiske verden.» 

Forestillingen passer best for barn fra 8 år og varer i 2 timer (inkludert pause).

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • Egen mat, hvis du ikke kan spise det vi tar med. Alt inneholder smør, egg, gluten, melk, melkeprotein og melkesukker. 
  • Eget godteri og brus 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 17.30 inne i Riksteatret sine lokaler i Gullhaugtorg 2 B, 0484 Oslo i Nydalen. Her tar vi en enkel hilserunde, alle får en bolle hver, vi mingler og blir bedre kjent. 

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Jelena 

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

19. des 2022

Klokkeslett

17:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise

45884039

oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Riksteatret, Gullhaugtorg 2B, 0484 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40 per person

Start: 25. november
13:40
Slutt: 4. desember
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding