Oslogruppa inviterer til "sykkeltur" på skinner i høstferien 25 til 27 september!

Dresintur Numedalsbanen

Dresintur Numedalsbanen

Sammen med Follogruppen ønsker vi å invitere dere til en annerledes sykkeltur i høstferien. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag den 25 september pakker vi sekken og reiser til Veggli Vertshus. Vær obs på at det ikke blir felles avreise fra Oslo! Her skal vi spise middag og sove i en gammel togvogn! Lørdag blir det frokost før vi skal prøve oss på dresinkjøring langs den nedlagte Numedalsbanen mellom Veggli og Rødberg.

Dresinsykler er spesiallaget og er mye mindre krevende å håndtere enn en vanlig sykkel, men en pute til å sitte på kan være lurt å ha med! Vi skal også igjennom 2 tunneler de første 4 km så husk hodelykt/lommelykt/mobillykt! De kan oppleves som litt mørke og skumle, men aller mest spennende.

På veien stopper vi og spiser lunsj og det vil også bli mulighet for å prøve fiskelykken i Eidsstryken for de som ønsker det. Så ta med fiskestang på eget ansvar!

Vi får låne syklene så lenge vi ønsker, så vi ser an været, og lodder stemningen litt underveis, men vi beregner minimum 4 timers sykkeltur med stopp og opplevelser. Vi samles igjen på toget på ettermiddagen for å spille litt spill og slappe av før middag. Alle familier får hver sin kupé og har dere noen brettspill så pakk de gjerne med! Aktiviteten er skjermfri.

Søndag er avreisedag og vi spiser frokost samlet før vi pakker sammen og reiser hjem.

Husk å pakke etter vær! Tunnelene kan være ganske kalde og været litt uforutsigbart så lagvis bekledning og gode, varme sko er lurt.

Ta med til selve dresinturen:

Sykkelhjelm

Hodelykt/lommelykt etc

Drikkeflasker til turen (husk termos til påfyll av kaffe på vertshuset)

Klær etter forholdene (det kan være kaldt inne i tunnelene)

Puter å sitte på når man sykler kan vise seg å være gull verdt ;)

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Fredag 25 september, fra 16:00 - 17:00, Veggli Vertshus (se kart). Ring aktivitetsleder ved oppmøte. Middagen serveres kl 18:00

Har du ikke bil og trenger skyss? Skriv dette i kommentarfeltet på påmeldingen da vi dessverre ikke har mulighet for samkjøring nå på grunn av koronarestriksjoner, og vi må dermed planlegge alternativ i god tid. Ta gjerne kontakt med aktivitetens leder om det skulle være noe ifm utfordringer rundt transport, så hjelper vi til så godt det lar seg gjøre :) Vil vil gjerne ha deg/dere med!

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 Dresintur

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter 13 september.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Elin

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

25. sep - 27. sep 2020

Klokkeslett

16:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Elin Oppegård

957 35 911

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Numedalsvegen 5936, 3628 Veggli

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 kr per person

Start: 7. september
10:00
Slutt: 13. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding