Oslogruppa inviterer til «Snøfall» - en teaterforestilling lørdag 19. november

Oslogruppa inviterer til teaterforestillingen Snøfall på Oslo Nye Teater og indisk mat på Jaipur lørdag 19. november. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vi prioriterer familier med barn fra Oslo, som er fylt 5 år.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Anbefalt aldersgrense er fra 5 år. Vi ber derfor at du kun melder på deg selv og egne barn, som er fylt 5 år. Teaterstykket passer best for barn, som er mellom 5-11 år. 

Lørdag 19. november møtes vi utenfor restaurant Jaipur i Oslo sentrum kl 11.45. Restauranten ligger nær Stortinget T-bane stasjon. Adressen er Karl Johans gate 18 C, 0159 Oslo. Vi skal hygge oss sammen, bli kjent og spise god indisk mat før vi går på teatret og ser Snøfall på Oslo Nye teater. Det vil bli servert indisk buffet til alle, som deltar på aktiviteten. En kan da selv forsyne seg av dal, vegetarcurry, kyllingcurry, raita, ris og salat. Vi får nanbrød og drikker vann til maten. 

Når vi har spist ferdig får alle seg en benstrekk og går selv til Oslo Nye Teater. Det er ca 350 meter å gå. Adressen til Oslo Nye Teater er Rosenkrantz gate 10, 0159 Oslo. Her bør alle være senest kl 13.30 da forestilinger begynner kl 14.00 og det vil være mange mennesker, som skal se forestillingen og det er ofte litt kaos i foajeen. Teatret beskriver Snøfall slik: 

«I Snøfall møter du den foreldreløse jenta Selma som bor midlertidig hos naboen Ruth, sammen med hunden Casper. Selmas høyeste ønske er å få en familie. Dette skriver hun i brev til julenissen og brevet finner på mystisk vis veien til nisseriket Snøfall. Etter hvert havner også Selma der, selv om Snøfall ikke er tilgjengelig for vanlige mennesker. Men Selma er kanskje ikke en helt vanlig jente?

Teaterversjonen av Snøfall hadde urpremiere på Oslo Nye i 2018 og er basert på NRKs julekalendersuksess ved samme navn. Familieforestillingen mottok strålende anmeldelser og ble heddaprisnominert som Beste barneforestilling.» 

Teaterstykket varer i 2 timer inkludert pause. Ta gjerne med drikke og godteri til egen familie. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 11.45 utenfor Jaipur restaurant. Adressen er Karl Johans gate 18 C, 0159 Oslo. Aktivitetslederne er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Jelena 

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

19. nov 2022

Klokkeslett

11:45 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise

45884039

oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Oslo Nye Teater

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 50;- per person

Start: 9. oktober
10:35
Slutt: 23. oktober
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding