Oslogruppa inviterer til pizza og bowling i romjula 27. desember

Oslogruppa inviterer til pizza og bowling i romjula. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 år.

Vi vil prioritere familier med barn fra Oslo. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 27. desember møtes vi for å spise pizza og bowle på Oslo Bar og Bowling. Vi skal hygge oss sammen, bli kjent og se hvem som vinner :) Vi spiser først og alle som vil får en brus. Vi kan bowle i 2 timer fra klokken16-18, så her får alle prøvd seg skikkelig. Vi holder på til ca kl 18. 

Sjekk ut www.oslobowling.no 

Oppgi i kommentarfeltet om dere har noen matallergier, eller andre hensyn vi må ta. 

Ta med deg: 

  • vannflasker

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 1445 tirsdag 27. desember utenfor inngangen til Oslo Bar og Bowling i i Torggata 16, 0181 Oslo. Aktivitetslederne er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50;- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Jelena 

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

27. des 2022

Klokkeslett

14:45 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise 

45884039 

Oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Oslo Bar og Bowling, Torggata 16, 0181 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 50 per person

Start: 20. november
17:30
Slutt: 4. desember
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding