Oslogruppa inviterer til parkour og pizza, lørdag 22 oktober

Oslogruppa inviterer til parkour og pizza.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som liker bevegelse, fra 6 år. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 22.oktober skal vi bli bedre kjent med hverandre gjennom bevegelse.

Vi har instruktør i parkour i 1,5 timer  med oss og etter det spiser vi pizza sammen. Det er en trygg aktivitet både for foreldre og barn.

Dere kan lese her om stedet: https://oslo-movement.no/ryen-2/

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • klær som passer for fysisk aktivitet

Lederne tar med: Pizza

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 11:45 utenfor Movement på Ryen . Aktivitetslederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde. 

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person og max.100 per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Jelena

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

22. okt 2022

Klokkeslett

11:45 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Jelena

Telefonnummer 46 373 121

E- post oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

SANDSTUVEIEN 70B, 0680 OSLO

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 30. september
14:20
Slutt: 14. oktober
13:20

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding