Oslogruppa inviterer til padling på Akerselva lørdag 8 august!

Kajakkpadling Akerselva

Kajakkpadling Akerselva

Grunnet uforutsette hendelser så må vi flytte denne aktiviteten til lørdag 8 august! 

Har du tenkt at det hadde vært kult å krysse Grønland med kajakk eller SUP?? Vel – nå har du sjansen! Til å krysse UNDER Grønland med kajakk i hvert fall!

 

Passer for nye og "gamle" familier med barn som er 10 år og eldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 8 august skal vi prøve kajakkpadling ned Akerselva. Dette er en nybegynnervennlig tur hvor vi alle får egen kajakk eller SUP (merk i påmeldingen hvilket alternativ du vil ha!).

Oppmøte klokken 10:30 på Nordre Foss Park rett over elven for Mathallen. Turen starter klokken 11:00 presis og det er viktig at vi får hilst på hverandre og passet på at vi får spritet hender. Det er viktig at dere møter opp friske! Vi vil be folk som viser tegn til sykdom om å dra hjem pga smittevern.

 

Aldersgrense fra 10 år og oppover.

Krever ikke at man er i god fysisk form.

Oppmøte klokken 10:30 – avsluttes etter litt mat klokken 15:00 sånn ca.

 

Turen stater ved Nordre Foss Park og tar oss gjennom Grünerløkka og ned til Grønland. Her vil vi padle igjennom Grønland og ned under Oslo Sentralstasjon før vi kommer ut ved siden av det nye Munch museet. Vi avslutter padleturen ved stranden på Oslo Operahus hvor vi takker Mad Goat for turen og går ut for å spise og snakke om turen. NB. En liten del av turen vil foregå i mørke i tunnelen under Oslo S, men instruktøren har med hodelykt.

VI har ikke helt landet HVOR vi skal spise enda så den infoen kommer til de som får plass. Det vil ikke være mulig å bare være med på kajakkturen og ikke ut og spise da dette er en pakketur.

 

Husk å ta med klesskift, håndkle og klær etter vær – husk sko som tåler vann! Mad Goat vil stille med kajakk, SUP, årer, redningsvester og hjelmer. Hvis det er kaldt så er det anbefalt å møte opp med ullundertøy da du mest sannsynlig vil bli litt våt. Det er anbefalt å ha på badetøy eller regnbukse i kajakken da det vil dryppe fra årene.

All bagasje kan bli levert til følgebilen som vil stå tilgjengelig ved padleturens slutt.

 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl. 10:30 på Nordre Foss park rett over elven for Mathallen. Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre før vi får instruksjoner fra Mad Goat instruktøren.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 Padling Akerselva

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

VI prøver å unngå kontanter så mye det er mulig pga smittevern, men hvis du ikke har VIPPS så skal det gå bra.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen 1 august. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Elin og Truls

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

8. aug 2020

Klokkeslett

10:30 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Elin og Truls

95735911

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Nordre gate 2 0551 oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr per person

Start: 13. juli
10:00
Slutt: 31. juli
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding