Oslogruppa inviterer til Oslo klatrepark søndag 21.juni

Oslogruppa er klare for å treffes igjen, etter en lengre periode uten aktiviteter. Vi satser på en god sommerdag, og inviterer til en spennende dag i Oslo Klatrepark ved Vestli. 

Parken har 8 utfordrende og morsomme løyper, med flere Tarzanhopp og mange Ziplines. Løypene varierer i både høyde og vanskelighetsgrad, så her er det noe for alle. Les mer om parken her.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 år og oppover. Nye og "gamle" familier er velkomne, men lokale familier fra Oslo prioriteres nå, etter lengre tid uten hyggelig samvær grunnet koronasituasjonen. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: kl. 11.40 på parkeringsplassen i Trondheimsveien 644. Lederne har på seg røde trøyer. Veibeskrivelse her.

Vi hilser på hverandre og går så samlet inn i parken, hvor vi lager en base/ møtepunkt og hvor vi spiser lunsj sammen etter hvert. Med utgangspunkt i gjeldende smittevernshensyn, ber vi om at alle tar med seg egen nistemat og drikke til seg og sine. Det blir ingen felles servering på denne dagen.  

Viktig info:  Før klatring og lek, må alle gjennom obligatorisk sikkerhetskurs, derav viktig at vi går samlet inn som gruppe. Oslo Klatrepark har utarbeidet egne retningslinjer for smittevern:

  • Alle skal brukes hansker! Ta gjerne med egne (skihansker, hagehansker e,l). Kan også kjøpes i resepsjon.
  • Alle kjøp gjøres kontantfritt.
  • På grunn av smittevern kan ikke grillene brukes.
  • Alle må holde minimum 1 meter til personer som ikke er i samme husstand. Dette gjelder både på bakken, og i løypene.

Ta med: Matpakke og drikke. Egne hansker. Klær det er lett å bevege seg i. 

Parken angir følgende ang klær/ utstyr: Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy som det beste til klatring. Man blir fort varme av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å fortrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Vær obs på at det er kvae i trærne. Klær med snorer (hettegensere ol) anbefales ikke. Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan deler av parken måtte stenges til været letter. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter. Blå løype: Barn under 12 må ha følge av en klatrende voksen. Grønn løype: voksne kan følge fra bakken.

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 oslo klatrepark.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes. Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 15. juni. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Elena og Åsve

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

21. juni 2020

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Åsve Mikkelsen

Telefonnummer: 96 23 20 27

E- post: oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Trondheimsveien 644

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 11. juni
19:00
Slutt: 15. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding