Oslogruppa inviterer til moskus-safari og topptur til Snøhetta!

Oslogruppa vil sammen med Follogruppa utforske Dovrefjells ville og vakre natur og på denne turen er det stor sjanse for å se moskus. Vi skal også nå toppen av Snøhetta, som er det høyeste fjellet i Norge utenfor Jotunheimen. 

Denne turen passer for familier med barn fra 10-17 år. For å kunne gå Snøhetta må du være i normalt god form og kunne gå med dagstursekk.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Dag 1 - vi møtes og blir kjent

 • Deltakerne møter leder Natascha (Follo) og leder Elin (Oslo) kl. 12.45 på Hjerkinnhus, ca. 300 meters gange fra Hjerkinn togstasjon. Her er det mulig å parkere bil. Eventuelle togbilletter til Hjerkinn må ordnes av hver enkelt. Se vy.no for togruter. Enestående familier kan refundere rimeligste togbilletter så bestill så tidlig som mulig!
 • Lederne ønsker velkommen og vi tar en felles presentasjonsrunde. Felles busstransport til Snøheim, tar ca. 20 min.
 • Middag.
 • Etter middag samles vi i en av de flotte stuene på Snøheim hvor det blir informasjon om de neste dagsetappene og morsomme bli-kjent-aktiviteter.

Dag 2: Topptur til Snøhetta

 • Vi spiser frokost og smører niste.
 • Vi satser på flott toppturvær! Målet er Snøhetta, en tur på ca. 7 km hver vei. Det er ganske fin og jevn sti hele veien, med unntak av noen partier med store steiner (ur) som må klyves. I klarvær kan vi nyte den vidstrakte utsikten fra toppen. Kanskje ser vi også noen villreinflokker i det fjerne. Retur til Snøheim.
 • Middag.
 • Aktiviteter på tunet før vi går for spill og peiskos inne.

Dag 3: På Moskussafari

 • Vi nyter en lang og god frokost og smører niste.
 • Sekkene pakkes og vi gjør oss klar for tur. Aktiviteter på tunet til alle er klare. 
 • Dagens mål er å få øye på de trolske, store urdyrene - moskusen. Vi lister oss stilt på tå i den retningen vi får tips om at dyrene står, og holder øyne og ører åpne. Kanskje det står en rett bak busken du står ved? Dette blir en spennende dag. Og det kan jo tenkes dere også ser både ørn, fjellrev og rødrev også. 
 • Middag
 • Lek ute eller spill og hyttekos inne. 

Dag 4: Snøhetta Viewpoint og hjemreise

 • Vi inntar frokosten sånn passe tidlig og smører niste. 
 • Tidlig buss til Hjerkinn stasjon
 • Tur opp til Snøhetta Viewpoint
 • Avslutning ca kl. 15.00

Forslag til pakkeliste vil bli sendt til de som får plass.

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 200 kroner- pr person. Maks 400 per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 Snøhetta

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vennlig hilsen

Natascha og Elin

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Follo og Oslo

Informasjon

Dato

29. juli - 1. aug 2021

Klokkeslett

12:45 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Elin Oppegård

95735911

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Hjerkinn

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200

Start: 13. juli
21:10
Slutt: 17. juli
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding