Oslogruppa inviterer til «Min venn romvesenet»

Fredag 5. november drar Oslogruppa til Rommen scene for å se musikalen «Min venn romvesenet» 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som er 6 år, eller eldre. Dette er hva teatret forteller om forestillingen: 

6 år gamle Ellie bur i verdas mest ukoselege blokk, i verdas mest ukoselege by, på den einaste planeten i galaksen der det bur folk, jorda. Ellie ligg ofte aleine og tenkjer på stjerner og romvesen og alt som kan finnast der ute i det mørke universet. Ein dag høyrer ho mystiske lydar frå attvinningskontainaren utanfor blokka. Kven er det som gøymer seg langt der inne i mørkeret bak melkekartongar og tomme cornflakespakkar? Finst det andre vesen i verdsrommet som også har blitt gløymde av familien sin, og kva skjer når to som før var heilt aleine i universet plutseleg finn ein som er akkurat like aleine som seg sjølv.» 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

5. november drar vi til Rommen scene for å se musikalen «Min venn romvesenet». Vi møtes kl 17.30 utenfor hovedinngangen. Forestillingen begynner kl 18.00. Vi tar en hilserunde og alle får utdelt popcorn og brus.

Ta med deg: godt humør :-) 

Transport: Alle familier må komme seg til/fra Rommen scene selv. Sjekk ut Ruter.no for kollektiv transport. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 17.30 utenfor hovedinngangen til Rommen scene. Lederne har røde sekker/paraplyer og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50 per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 Rommen 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Jelena 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

5. nov 2021

Klokkeslett

17:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise

45884039

Oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Rommen scene, Karen Platous vei 31 0988 Oslo Norge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 50 per familie

Start: 10. oktober
14:30
Slutt: 20. oktober
14:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding