Oslogruppa inviterer til julegodteriverksted

Oslogruppa inviterer til julegodteriverksted på Nordstrand kulturarena. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 år og oppover.

Familier fra Oslo vil bli prioritert. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 11. desember drar vi til Nordstrand kulturarena for å lage julegodteri sammen. Dette er en morsom aktivitet for liten og stor da vi lærer å lage julegodteri og kaker på en ny måte. Supert til å spise selv, eller som julegaver. 

Barna får diplom for gjennomført kurs og de voksne får tilsendt oppskriftene på mail, som dere kan bruke hjemme. Det er www.bedagelig.no som holder kurset for oss. 

Kurset er for dere som kan spise og tåler alt av ulike matvarer. Vi kan dessverre ikke tilrettelegge kurset for deg som har allergier, eller andre behov. 

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • termos med kaffe/te
  • matpakke, hvis du tror du vil bli sulten
  • en STOR kakeboks til alt du lager

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 1145 utenfor Nordstrand kulturarena. Alle må ordne transport til/fra selv. Sjekk ut www.ruter.no  Lederne har rød paraply/rød sekk og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 Jul 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Anette 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

11. des 2021

Klokkeslett

11:45 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise

45884039

oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Nordstrand kulturarena, Ekebergveien 243

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 50,- per person

Start: 11. november
18:35
Slutt: 25. november
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding