Oslogruppa inviterer til hopp og sprett i romjula!

Oslogruppa drar på Rush trampolinepark Oslo. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 år og oppover.

Familier fra Oslo vil bli prioritert. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 28. desember drar vi til Rush trampolinepark Oslo. Vi skal hoppe sammen, spise pizza og kose oss! 

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • rush sokker hvis du har fra før av, hvis ikke vil du få dette på Rush 

Ved påmelding MÅ du opplyse hvor mange i familien som skal hoppe. Du kan feks opplyse om alle skal hoppe, eller kun barna skal hoppe, eller jeg som voksen skal ikke hoppe. Dette er viktig for at vi skal vite hvor mange vi må kjøpe billetter til. 

For dere som får plass på aktiviteten anbefales det å fylle ut egenerklæring før dere kommer. På den måten sparer dere tid og får mer tid til å hoppe. Sjekk ut https://www.rushtrampolinepark.no/

Vi har 1 time hopping og deretter spiser vi pizza/brus etterpå. Oppgi derfor også i påmeldingen om det er spesielle hensyn feks jeg er vegetarianer, spiser kun halal, eller vegetar pizza. Jeg må ha mat som er glutenfri. 

Påmeldingen åpner 2. desember kl 0900. Fra dette tidspunkt kan du melde din interesse. 

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 11.40 utenfor inngangen til Rush trampolinepark. Alle må ordne transport til/fra trampolineparken selv. Sjekk ut www.ruter.no. Lederne er lette å få øye på med rød paraply/rød sekk. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 Rush. 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Påmeldingen åpner 2. desember. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Jelena 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

28. des 2021

Klokkeslett

11:40 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise

45884039

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Rush trampolinepark Norway

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40 kr per person

Start: 2. desember
9:00
Slutt: 16. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding