Oslogruppa inviterer til Halloween på Tusenfryd søndag 24. oktober

Søndag 24. oktober drar Oslo gruppa til Tusenfryd for å feire Halloween. Møt opp kl 11.00 foran hovedinngangen. 

Aktiviteten passer for familier med egne barn, som ikke er så lettskremte

Vi prioriterer familier bosatt i Oslo. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 24. oktober drar vi til Tusenfryd. Vi skal ha det skikkelig moro og feire Halloween med zombier. Vi møtes kl 11.00 utenfor hovedinngangen. Lederne er lette å få øye på. Det er viktig at alle kommer tidsnok slik at vi slipper å vente unødvendig. Når alle har kommet tar vi en hilse-runde

I Enestående Familier er vi opptatt av at familier får anledningen til å bli kjent med hverandre. Vi legger opp til at de med barn på samme alder kan gå sammen i parken i små grupper på 2-3 familier.

Ta med: Matpakke, drikke, klær etter vær og godt humør! Vi møtes til felles matpakke-lunsj ved scenen bak karusellen klokken 13:00. Det er trivelig å spise sammen og på den måten blir vi litt bedre kjent med hverandre, noe som er mye av poenget med å være med på Enestående familiers aktiviteter :)

Alle familier velger hvor lenge de ønsker å være i parken etter lunsj. 

Transport: buss fra Oslo stopper på Tusenfryd. Sjekk ruter.no for ytterligere informasjon. Kjører du bil koster parkering 70,- (Easypay)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 11 utenfor hovedinngangen til Tusenfryd.  Lederne er er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50 - pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 Tusenfryd 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Anette 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

24. okt 2021

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise og Anette 

45884039

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Tusenfryd

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 50 per person

Start: 30. september
18:00
Slutt: 7. oktober
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding