Oslogruppa inviterer til forestillingen Mio min Mio

Oslogruppa inviterer til Mio min Mio av Astrid Lindgren på Riksteatret med mat på Peppes etter forestillingen. Dette er en forestilling som har fått svært gode kritikker: 

Årets barneforestilling i 2019 - Heddaprisen. Romsdals Budstikke- En fantastisk opplevelse. Sunnmørsposten- Magiske, mytiske Mio. 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 8 år, som kan sitte stille og er fortrolig med teater, som tar opp de store spørsmål i livet!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 22. mai drar vi til Oslo/Nydalen/Riksteatret og skal se forestillingen Mio min Mio. Denne vakre forestillingen i Hilde Brinchmanns regi ble kåret til "Årets beste barneforestilling", Heddaprisen 2019. Med Riksteatret får barn og voksne over hele landet oppleve teatereventyret der de selv bor.

Mio, min Mio er historien om den foreldreløse gutten som blir prins Mio. En storslått og vakker fortelling om savn og ensomhet, vennskap og ondskap og det sterke båndet mellom barn og foreldre.  

Bo Vilhelm Olson bor hos fosterforeldre som mener det var en ulykke å få ham i hus. En dag han sitter alene på en benk skjer det noe merkelig. Han blir ført til i Landet i det Fjerne. Der venter hans far Kongen, som har lengtet etter ham siden han ble født.

Forestillingen varer 1 time og 10 minutter uten pause. Etter forestillingen drar vi til Peppes i Nydalen og spiser pizza. Hvis du er vegetarianer, eller har andre mat intoleranser er det fint om du oppgir dette i kommentarfeltet. 

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 1330 utenfor Riksteatret i Nydalen. Lederne har rød sekk og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Jelena 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

22. mai 2022

Klokkeslett

13:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise 

45884039

oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Riksteateret, Gullhaug Torg 2B 0484 Oslo Norge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 30 per person

Start: 29. april
9:00
Slutt: 10. mai
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding