Oslogruppa inviterer til førjulstur

Oslogruppa inviterer til førjulshygge på Inspiria Science center.  

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre. Vi prioriterer familier fra Oslo som har deltatt på en dagsaktivitet tidligere slik at vi har hatt mulighet til å møte hverandre før vi reiser på overnattingstur sammen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 18. desember tar vi bussen til Inspiria Science center for å sjekke ut årets dinosaur utstilling, ta en tur i planetariet og finne andre ting å undre oss over.

På ettermiddagen sjekker vi inn på Barnas hotel, Quality i Sarpsborg hvor vi skal overnatte. Det blir mulighet for en tur i bassenget, eller en runde minigolf før middag for de som ønsker. Bussen kjører hjemover igjen søndag kl 1200. 

Meld fra i meldingsfelt ved påmelding: Om allergier og om du ønsker å kjøre egen bil, eller være med på bussen fra Oslo plaza. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: lørdag 18. desember kl 1000 utenfor Oslo plaza (leder kommer med bussen vår). Hvis du kjører bil så møt opp utenfor Inspiria Vitenskapssenter Sarpsborg kl 1145. Retur er søndag 19. desember kl 1200. 

Foreslått deltakerpris: Kr 120,- pr person, Max 300,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 førjulstur 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 21.november. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Jolanta 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

18. des - 19. des 2021

Klokkeslett

10:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise 

45884039

Oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Inspira sciense center

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 120 kr per person, maks kr 300 per familie

Start: 7. november
18:40
Slutt: 21. november
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding