Oslogruppa inviterer til finalen i Maskorama

Oslogruppa skal være med på finalen i Maskorama. Nå kan du endelig sitte ringside når maskene faller. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 8 års alder, som liker å være sent oppe på kvelden.

Familier fra Oslo vil bli prioritert. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi har vært så heldige å få tak i billetter til MASKORAMA 2021- FINALEN! 
Nå kan familien din erfare hvordan maskene beveger seg utenfor tv-bildene? Hvor store er de egentlig? Om du liker å gjette alene eller elsker spennende opplevelser med familien, er det en helt egen følelse å være i salen under Maskorama. Åtte helt nye, maskerte kjendiser bak åtte helt nye masker spiller hovedrollen når Norge skal gjette hvem i all verden det er som står på scenen.

Sendingen er fra X-meeting Point på Hellerudsletta ved Lillestrøm.

Merk at dette er en direktesending og at publikum vil bli filmet og at dette vil bli sendt på NRK. Dere som har sagt nei til filming/fotografering anbefales derfor ikke å melde dere på denne aktiviteten. Vi kan ikke garantere på noen måte at dere ikke vil bli filmet/fotografert under sending. 

Ta med deg: Godt humør

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 1900 utenfor X-meeting point på Hellerudsletta ved Lillestrøm. Alle må ordne transport til/fra selv. Sjekk ut www.ruter.no. Lederne har rød paraply/ rød sekk og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 Maskorama 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Anette 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

11. des 2021

Klokkeslett

19:00 - 22:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise 

45884039

oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

X-meeting point, Kragerudveien 50, 2013 Skjetten

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 50,- per person

Start: 11. november
18:37
Slutt: 25. november
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding