Oslogruppa inviterer til "Dronningens corgi" film på Saga kino og fellesmåltid lørdag 22 februar

Oslogruppa inviterer til kino og fellesmåltid lørdag 22 februar.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Frist for påmelding onsdag 19 februar kl.22

Filmen har anbefalt aldersgrense 6 år.barn og 3 år og oppover kan se filmen i følge med foreldre.

Vi prioriterer familier fra Oslo.

Vi skal se film "Dronningens corgi" på Saga kino og så spise pizza på Peppes etter filmen. 

Dersom matallergi eller lignende, vennligst gi beskjed om dette i meldingsfeltet ved påmelding. Vi gjør oppmerksom på at siden alle får brus og popkornmeny som snacks på kino,vil det serveres vann til måltid.

Ta med: God humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Oppmøtes utenfor Saga kino kl. 12.40.  Lederne er lette å få øye på med gule vester.  Her hilser vi på hverandre og så henter vi popkornmeny og så ser vi på filmen.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 "Dronningens corgi"

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig onsdag 19 februar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Jolanta og Ellinor

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

22. feb 2020

Klokkeslett

12:40 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Jolanta 

Telefonnummer: 94194498 

E- post : oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Saga kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30kr.

Start: 15. februar
18:44
Slutt: 19. februar
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding