Oslogruppa inviterer til Cirkus Arnardo torsdag 23.september!

Cirkus Arnardo sitt publikum skal garantert møte den gode gamle, og ikke minst kjente Arnardo-atmosfæren. Luktene av popcorn, latteren, gleden og det vi kaller høy ”wow-faktor” skal i høyeste grad være tilstede, lover sirkusdirektøren.

Torsdag 23.september kl 1800 på Kadettangen i Sandvika blir det endelig sirkus på oss. 

Alle må komme seg til og fra sirkuset selv, det enkleste er tog til Sandvika stasjon, deretter 10 minutters gange til sirkustomten. Beregn god tid! Merk at voksne må bruke munnbind, da vi har fått seter ved siden av hverandre. 

Oppmøte: Kl 1730 foran sirkusteltet på Kadettangen. Lederne er lette å få øye på. 

Ta med: Drikke. Alle får utdelt popcorn!

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 arnardo.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Åsve og Tone-Lise 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo.

Informasjon

Dato

23. sep 2021

Klokkeslett

18:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Åsve

Telefonnummer: 96 23 20 27

E- post: oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Kadettangen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 10. september
16:26
Slutt: 17. september
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding