Oslogruppa drar til Langedrag, fredag 30.12.- søndag 1.01.

Oslogruppa drar til Langedrag for nyttårsfeiring.   

Familier fra Oslo blir prioritert. Som regel prioriterer vi på overnattingstur familier som har vært med oss på en dagaktivitet tidligere. Familien uten bil blir prioritert. 

Aktiviteten passer for familier som er glad i natur og dyr. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 30. desember drar vi med buss fra Oslo sentrum til Langedrag. Vi får anledning til å omgås med ville dyr og feire nyttårsaften sammen. Måltider er inkludert. Første måltid blir middag på fredag kl: 17:30. Derfor er det viktig å ta matpakke for reisedagen fram til middagen på Langedrag og eventuelt mat/drikke som dere trenger ved siden av serverte måltider. Vi får servert frokost med muligheten til å smøre lunsj, kaffe og te. Viktig å angi eventuelle allergier ved påmeldingen. Bagasjen må bæres 200m fra parkeringsplassen til overnattingssted. 

Det finnes skiløyper i området for de som liker å gå på ski.  Det er mulig å låne ski i BUA. 

På nyttårsaften blir det servert tre retters middag. Det er fint å ta med litt finere klær for den anledningen. Det blir ikke rakketoppskyting på nyttårsaften der på grunn av dyr.  

Vi holder på til ca kl 14:00 på søndag 01.januar 2023 

Ta med deg: 

  • sengetøy
  • håndklær
  • Hodelykt
  • klær etter vær, lue, votter, ull, skift.

På tunet kan vi få oppleve nærkontakt og kos med mange husdyr som går fritt rundt. I naturparken kan vi på nært hold studere ville dyr, som ulver, gauper, fjellrev, villsvin, elg og reinsdyr. «Ærefrykt for livet» betyr mye for oss.

Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter. Stedet er en fjellgård med eget ysteri med geitemelk produksjon. Et mangfold av aktiviteter for både store og små. Hva med å ha en annerledes nyttårsfeiring 1000 moh i snødekt vinterlandskap. Våkn opp til ulvehyl og andre dyrelyder, vær med og stell dyrene i stall og fjøs før du spiser en deilig frokost mens du ser ut over de snøkledde blåner.

Peisestuen innbyr til hyggelige kvelder med sprakende peisbål, dyrehistorier og brettspill.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 09:45 i Trelastgata på Oslo S. Det er viktig å være presis på grunn av bussen. Aktivitetslederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde. Avreise: Søndag 1. januar 2023

Foreslått deltakerpris: Kr 200- pr person, max 500 per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Jolanta og Jelena

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

30. des 2022 - 1. jan 2023

Klokkeslett

9:45 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Jolanta og Jelena

Telefonnummer: 94194498/ 46373121

E- post oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Trelastgata Oslo S

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 20. oktober
17:29
Slutt: 17. november
10:29

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding