Oslogruppa drar til Bø camping 2.- 5. juli

Oslogruppa drar på sommerferie til Bø camping 2.-5. juli.

Familier med barn fra Oslo, som har vært med oss på en dagsaktivitet vil bli prioritert.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre. Her blir det mulighet for svømming, hoppepute, trøbiler og minigolf. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oslogruppa skal ha ferie sammen med Follogruppa på Bø camping i perioden 2.-5. juli. Vi skal være sosiale, bade og spise sammen. Her blir det god mulighet til å bli godt kjent da 3 familier deler hver sin leilighet med plass til opptil 10-11 personer Hver familie får eget soverom, men deler stue, kjøkken og bad. 

Soverom 1: dobbeltseng 150 cm 

Soverom 2: liten dobbeltseng 120 cm og 1 køyeseng

Soverom 3: liten dobbeltseng 120 cm og 1 køyeseng 

Sjekk ut alt Bø camping har å tilby https://bocamping.no 

De som ønsker det vil få et supertilbud om å besøke Bø sommarland. Sjekk ut https://www.sommarland.no/. I tillegg vil vi bruke aktivitetene campingplassen tilbyr: basseng, tråbiler,minigolf og lekeplass med hoppepute mm.

Vi satser på et fellesmåltid den første kvelden (grillmat/pizza), som lederne tar med, men utover dette må deltakere ta med alt av egen mat og drikke. Hvis du har matallergier, eller intoleranser må du med ALL mat til deg og din familie. Vi har dessverre ikke mulighet til å ta hensyn da vi har et svært begrenes budsjett i år. De andre kveldene kan det også være at vi griller, men da må deltakerne selv ordne med egen mat/drikke. Lederne ordner da grill/grillkull etc. Dere vil få mer informasjon om dette når turen nærmer seg. 

Deltakerne må selv ordne transport til/fra Bø camping. Hvis du melder deg på vil vi at du opplyser om du kjører bil og om du har mulighet til å ta med en annen familie. Hvis du reiser kollektivt må du betale for dette selv. Det går både buss og tog til Bø. Her må du selv sjekke opp rutetider og bestille det som passer best for deg og din familie.

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • sengetøy, laken putevar, håndklær
  • klær etter vær og aktivitet, hvis du skal klatre ta gjerne med hansker og hvis dere skal svømme ta med badeklær, baderinger etc. 
  • mat og drikke til deg og din familie 

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte:  Kl 12, lørdag 2. juli ved inngangen/resepsjonen på Bø camping. Lederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde. Merk at vi ikke får leilighetene før ut på ettermiddagen da de skal vaskes før vår gruppe overtar. Vi reiser kl 11. tirsdag 5. juli. 

Foreslått deltakerpris: Kr 100;- pr person, maks kr 300;- per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Katinka 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo og Follo 

Informasjon

Dato

2. juli - 5. juli 2022

Klokkeslett

12:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise 

45884039

www.enestaaendefamilier.no 

Sted

Bø camping, Lifjellvegen 51, 3800 Bø i Telemark

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 100 per person, maks kr 300 per familie

Start: 30. april
15:00
Slutt: 22. mai
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding